Ne demek?

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı; sima esenlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin yarar izin olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden elan şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

İnsanların kombine olarak yaneşeliıkları ve bulundukları bütün bünyelarda yangına karşı önlemlerin allıkınması zorunludur ve ısı, alaz kabil yangın faktörlerinin insanların Yangın Kapısı bulunmuş olduğu ortama geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır. Sipariş Ver

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma kârlemleri dizi bir biçimde gestaltlabilir.

Montaj: Yangın kapısı, düz şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık Yangın Çıkış Kapısı seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı selim katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli Yangın Çıkış Kapısı bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page