Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapları, yangın emniyetliği için nazik öneme mevla olan yapısal unsurlardır. Müstacel durumlarda emin bir kaçış temin etmek amacıyla tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı evet. Yangın kapıları çoğunlukla yangın dayanımı yüce malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki bilgelik birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek dirim alanlarınıza eder katmayı hedeflemektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu dizge sayesinde kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile dumanı kesin ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli platform oluşturur.

Yangın bapsı nedir ve ne davranışe yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini getirmek karınin kullanılan bir bapdır.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdivenine sahip tutulmak makro bir avantajdır. Pekâlâ bu kazanımı yaratmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri daha çok meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan yüksek binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Fakat nasıl bir yangın merdivenine iye edinmek derunin binanızın yeni olması evet da fazlaca yüce olması gerekmemektedir.

Yasa ve yönetmeliklere gereğince düzenlenen yangınla uğraş adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine bütün projelendirme hizmetlemlerinizi sevimli ve orospu kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri genellikle yangına, korozyona ve atmosfer koşullarına dayanıklı çelik veya hileüminyum kadar güvenilir malzemelerden konstrüksiyonlır.

Yangın Bapsı Nite Takılmışr? Her binanın mevla olduğu meydan ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir ekipler tarafından bünyelmaktadır.

Umumi amacı insanoğluın binayı dokunca görmeden bırakma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arz kırmızıır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıdem dumanın ve güçlü ısının dünyaarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa muhakkak kapanması gerekir. Bunu yangın kapısı da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page